Φωτογράφοι Γάμου

March 9, 2020 Comment

Όσα κι αν κάνετε για τη μέρα του γάμου σας, όταν περάσει εκείνη η μέρα δε θα μείνει τίποτα. Τίποτα εκτός από κάποια μικρά αναμνηστικά που ίσως κρατήσετε και τις φωτογραφίες σας! Γι’ αυτό τον λόγο και κάθε ζευγάρι θέτει ψηλά στις προτεραιότητές τους το κεφάλαιο “φωτογράφοι γάμου”.

Οι φωτογράφοι γάμου αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία επαγγελματιών καθώς η φωτογράφιση ενός μυστηρίου και γενικότερα της μέρας, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται ταλέντο, γνώση και αντανακλαστικά, για να μπορέσει να απαθανατίσει με ιδιαίτερο τρόπο τις μοναδικές στιγμές του ζευγαριού.

Πιο κάτω 5 μοναδικοί και καταξιωμένοι φωτογράφοι γάμου της Κύπρου, ο κάθε ένας με το δικό του μοναδικό στυλ.

Castan Photography

O Γιώργος χαρακτηρίζει τον εαυτό του σαν αφηγητή. Ένας αφηγητής που σαν στόχο έχει να αιχμαλωτίσει την αγάπη του κάθε ζευγαριού μέσα από τον φακό του.

Ένα επαγγελματίας με χαρακτηριστικό στυλ ο οποίος γίνεται ένα με τη δική σας ιστορία και την καταγράφει μέσα από εικόνες. Στη δουλειά του αντανακλά τη διάθεση, τη συγκίνηση, την οικειότητα και τη μοναδικότητα του κάθε ζευγαριού τόσο τη μέρα του γάμου όσο και στη φωτογράφηση των νιόπαντρων.

Cyvica Photography

Με εμπειρία 30 χρόνων η Cyvica photography αναλαμβάνει να αποτυπώσει τη μεγάλη σας μέρα μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία.

Με σεβασμό στις επιθυμίες σας, πάθος για την δουλειά τους και αποφασιστικότητα αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας την φωτογράφιση του γάμου σας. 

Εξοπλισμένοι με την καλύτερη τεχνολογία είναι έτοιμοι να αποτυπώσουν την μέρα του γάμου σας σε ένα άλμπουμ.

Efpraxia Karekla Photography

Στόχος της Εφπραξίας είναι η αποτύπωση των συναισθημάτων, όποια κι αν είναι αυτά. Ρομαντικό ή τολμηρό, έξαλλο ή ονειρικό, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος… να κρατήσει εικόνες που ξυπνούν συναισθήματα και σε ταξιδεύουν στον χρόνο.

Με ένα μοναδικό στυλ και βλέποντας τον κόσμο με τη δική της ματιά η Εφπραξία Καρεκλά φέρνει μια νέα πνοή σε ό,τι αφορά την φωτογράφιση του γάμου σας.

Icreate Photography

Αυθoρμητισμός, αυθεντικότητα, μοναδικότητα. Τρεις λέξεις χιλιάδες ιστορίες. Οι γάμοι είναι τόσο προβλέψιμοι και τόσο απρόβλεπτοι ταυτόχρονα. 

Αυτός είναι ο λόγος που τον Αντρέα τον συνεπαίρνουν οι γάμοι.

Κάθε ιστορία που ξεδιπλώνεται μπροστά από την κάμερά του είναι μοναδική, με αυθεντικές στιγμές, κάθε ξεχωριστή κίνηση και συναίσθημα που διαφορετικά θα χανόταν αν δεν αιχμαλωτίζονταν στον φακό.

Ένας φωτογράφος γάμου που θα ταξίδευε παντού για να αποτυπώσει τις στιγμές ενός νέου αντρόγυνου. 

Χωρίς να υπάρχει κανένας προγρμματισμός ο Αντρέας ακολουθεί τη ροή του κάθε γάμου ξεχωριστά και φωτογραφίζει την δική σας ιστορία.

Loucas Socratous Photography

Η μέρα του γάμου είναι μια ονειρεμένη στιγμή, γι’ αυτό και κάθε ζευγάρι φροντίζει με προσοχή την κάθε λεπτομέρεια μήνες πριν. 

Φωτογραφίες που θα αποτυπώσουν την μέρα σας θυμίζοντας πάντα τις μοναδικές και όμορφες στιγμές του ζευγαριού στο δικό τους happily ever after με την πινελιά του μοναδικού στυλ του Λούκα!

Obscura Art Studio


Κάθε φωτογραφία είναι μια εικόνα γεμάτη χρώματα και συναισθήματα. Είναι απλά μαγικές στιγμές. Μοναδικές μνήμες που κρύβουν μια ξεχωριστή ιστορία. Την δική σας ιστορία, η οποία αποτυπώνεται με όμορφες εικόνες σε χαρτί, έτσι ώστε οι αναμνήσεις σας να διαρκέσουν για μια ζωή!

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, “Για εμάς, η φωτογραφία είναι τέχνη, τρέλα, πάθος και τρόπος ζωής. Με 30 χρόνια εμπειρίας, γνώσης και σύγχρονου τρόπου έκφρασης, είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε το Obscura Photo Studio με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.”

Raspas studio works

Ένα επαγγελματικό στούντιο με ειδίκευση στη φωτογραφία γάμου.

Με πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς και πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φωτογραφίας αποτελεί μια εγγυημένη λύση.

Δείτε το πλούσιο portfolio τους και αν γουστάρεις την δουλειά τους τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια συνάντηση για τις λεπτομέρειες.

Loukas Stylianou Photography

Από μικρό παιδί, ο Λούκας, θυμάται τον εαυτό του να κρατά μια φωτογραφική μηχανή και να καταγράφει εκπληκτικές στιγμές.

Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε ότι η φωτογραφία είναι το πάθος του. Έτσι μετέτρεψε το χόμπι του σε επιχείρηση. Από τότε, φωτογραφίζει την ομορφότερη μέρα της ζωής κάθε ζευγαριού.

Με εκπληκτική έμφαση στη λεπτομέρεια, θα φροντίσει να κρατήσετε κάθε λεπτό της μαγικής μέρας του γάμου σας.

The House of Photographers

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, σίγουρα έχουν να επιδείξουν ένα μεγάλο πορτφόλιο.

Ένα ξεχωριστό στυλ και άψογη εξυπηρέτηση είναι σίγουρα από τα πιο δυνατά χαρτιά όσον αφορά την φωτογράφιση του γάμου σου.

Δε χωράνε λάθη και τσιγκουνιές!

Όταν πρόκριτε για τον φωτογράφο του γάμου σας, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθος επιλογή και τσιγκουνιές. Αυτές θα είναι οι αναμνήσεις που θα κρατήσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα και θα περάσουν στα παιδιά σας. Είναι η αφήγηση της δικής σας ιστορίας μέσα από τον φακό του φωτογράφου.

Ο στόχος είναι ένας. Να κρατήσετε το συναίσθημα εκείνης της μέρας, να ανοίξετε μετά από χρόνια το άλμπουμ του γάμου σας και να χαμογελάσετε, να συγκινηθείτε, να δακρύσετε, να ονειρευτείτε.

Περισσότεροι φωτογράφοι γάμου εδώ.

Leave a Comment