Οργάνωση γάμου

March 4, 2020 Comment

Η οργάνωση ενός γάμου δεν είναι εύκολη ούτε απλή δουλειά. Χρειάζεται μεθοδικότητα, οργάνωση και λίγη βοήθεια. 

Εμείς δημιουργήσαμε το απόλυτο πλάνο για να μη σου ξεφύγει τίποτα!

20+ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ 

Την πρόταση τη δέχτηκες και έφτασε η ώρα να κανονίσετε τα του γάμου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διευθετήσεις είναι η ημερομηνία και ο χώρος δεξίωσης. Είναι δύσκολο να πετύχεις και τα 2 τη μέρα που θέλεις οπότε καλό είναι να το διευθετήσεις από νωρίς.

Επίσης, μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να γίνει και η επιλογή των κουμπάρων, οι οποίοι θα κληθούν να οργανώσουν το Bachelor & Hens και στη συνέχεια να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους στην οργάνωση του γάμου σας!

18-15 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ

Για αρχή θα πρέπει να επιλέξτε του “θέμα” ή τις χρωματικές αποχρώσεις και ορίστε με τον σύντροφό σας το budget που μπορείτε να δώσετε. 

Στη συνέχεια θα ξεκινήσετε το ψάξιμο με την κουμπάρα για το νυφικό.

14-10 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

Εδώ τα πισωγυρίσματα τελειώνουν. 

Κλείνεις Wedding Planner, DJ, Φωτογράφους και έχεις καταλήξει στο νυφικό το οποίο πλέον σου μένει το ράψιμο και οι πρόβες. 

10-8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

Εδώ θα αποφασίσετε για τις προσκλήσεις, τα κεραστικά και την τούρτα, θα ολοκληρώσετε τη λίστα των καλεσμένων, θα αποφασίσετε για το τελικό μενού στο δείπνο, θα παραγγείλετε μπομπονιέρες και θα δώσετε το τελικό οκ για τη διακόσμηση.

7-5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

Πλέον αρχίζετε να καλείτε φίλους και συγγενείς, ενώ παράλληλα ξεκινά η έρευνα για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της νύφης (κοσμήματα, makeup artist, hairstyle).

Επίσης, κάπου εδώ ξεκινά η αναζήτηση για την επιλογή του κουστουμιού και παπουτσιών γαμπρού.

4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ

Πλέον οι προσκλήσεις έχετε φροντίσει να σταλούν, συνεννοηθήκατε για τα ποτά/cocktails του πάρτυ και πάτε για τα στέφανα και τις βέρες.

3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ

Λίγο πριν το γάμο, θα πρέπει να οριστικοποιήσετε τα πιο σημαντικά. Με τον DJ ή την μπάντα θα μιλήσετε για το στυλ της μουσικής του γάμου και θα κάνατε την τελική πρόβα για make up & hairstyle. 

Επιπλέον, θα χρειαστεί ένα ακόμα ραντεβού με τον φωτογράφο / βιντεογράφο για τελευταίες λεπτομέρειες.

2 MHNΕΣ  ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜO

Στην τελική ευθεία πριν τον γάμο θα πρέπει να οργανώσετε τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά και την ανακοίνωση του γάμου στην εφημερίδα.

Επίσης, θα πρέπει να διευθετήσετε το seating arrangement των καλεσμένων σας.

1 MHNΑ  ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜO

Πλέον όλα έχουν διευθετηθεί. 

Έχεις τον τελικό αριθμό των καλεσμένων σου (και επικοινωνείς με καλεσμένους που δεν έχουν κάνει RSVP), τελική λίστα τραγουδιών, οριστικό seating arrangement, επιβεβαίωση με όλους τους συνεργάτες ( λουλούδια, ενοικίαση εξοπλισμού, φώτα κτλ.) και έχετε παραλάβει νυφικό, κοστούμι, παπούτσια και αξεσουάρ.

LAST MINUTE 

1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ: Τελευταίες μικροαλλαγές στο seatting arrangement και έλεγχος λίστας “to do”. Εννείτε ότι έχεις κλέισει και spa για χαλάρωση και περιποίηση.

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ: Φροντίζεις να καταναλώσεις όσο περισσότερο νερό μπορείς, φροντίζεις για manicure-pedicure, τρως σωστά και ξεκουράζεσαι. Φρόντισε να κοιμηθείς νωρίς γιατί το πρωινό ξύπνημα και το τρέξιμο της επόμενης μέρας θα σε καταβάλουν! 

WEDDING DAY

Ένα καλό πρόγευμα είναι must! Μετά έχεις να υποδεχτείς τους makeup artist και κομμωτή.

Μόλις ετοιμαστείς, ξεκινάς για φωτογραφίες με τις φίλες και τους συγγενείς πριν περάσεις στα παραδοσιακά “αλλάματα”.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να χαλαρώσεις. Σήμερα είναι η μέρα σου! Πάρε βαθιές ανάσες και απόλαυσέ τη! Οτιδήποτε ίσως δεν οργανώθηκε στην εντέλεια ή δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελες δεν είναι ικανό να σου χαλάσει τη μέρα για την οποία κάνατε τόσο κόπο με το άλλο σου μισό. Κλείσε τα μάτια, πάρε ανάσα και έφυγες… Μια νέα ζωή μόλις ξεκινάει!

Τώρα που ξέρεις πως να οργανώσεις τον γάμο σου, εμείς είμαστε δίπλα σου. Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες στο www.weddingbox.com.cy την καλύτερη οργάνωση γάμου!

Κάνε κλικ και ξεκίνησε την διοργάνωση του γάμου σου σήμερα.

Leave a Comment